PEC Zwolle rekent op slecht nieuws: Het ziet er niet goed uit
Griekse aanvaller loopt knieblessure op tijdens training PEC Zwolle

PEC Zwolle rekent op slecht nieuws: "Het ziet er niet goed uit"

26-11-2014 09:08

Thanasis Karagounis moet waarschijnlijk een streep trekken door 2014. De aanvaller van PEC Zwolle liep op de training een knieblessure op. Zijn werkgever houdt rekening met een ernstige blessure.

De 23-jarige Karagounis raakte dinsdag tijdens de training geblesseerd aan zijn knie, meldt De Stentor. Bij zijn club houdt men rekening met een ernstige blessure. "De diagnose kon nog niet gesteld worden omdat de knie dik was geworden, maar het ziet er niet goed uit", was de eerste reactie van technisch directeur Gerard Nijkamp.

De nieuwe blessure past bij het huwelijk tussen PEC Zwolle en Karagounis. In januari van dit kalenderjaar werd de voormalig Grieks jeugdinternational overgenomen van Atromitos. Vorig seizoen kwam hij tot twaalf competitiewedstrijden, waarin hij eenmaal trefzeker was.

Dit seizoen speelde Karagounis pas drie competitieduels, een enkelblessure hield hem aan de kant. Trainer Ron Jans liet hem in de Eredivisie drie keer invallen. Tegen sc Heerenveen, Feyenoord en FC Twente kwam hij in totaal tot 51 speelminuten. De enige goal die hij dit jaar maakte viel in het bekertoernooi, tegen HHC Hardenberg.