Andersen overtuigd van kwaliteiten Ajax: Dat zou geen probleem moeten zijn
Deen leeft mee met Boilesen

Andersen overtuigd van kwaliteiten Ajax: "Dat zou geen probleem moeten zijn"

26-11-2014 09:19
2

Lucas Andersen leeft mee met zijn Deense landgenoot Nicolai Boilesen. De linksback viel dinsdag in de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain uit met een ogenschijnlijk zware knieblessure.

"Het zag er niet goed uit. Als je zo vroeg in de wedstrijd en op deze manier uitvalt, is dat heel spijtig”, laat Andersen na afloop weten tegenover 3+. Over zijn eigen spel is Andersen gematigd tevreden. "Ik heb aan de bal goede dingen laten zien, maar er moet ook wat uitkomen. Ik ben bezig dat te verbeteren."

Ondanks de verliespartij tegen Paris Saint-Germain heeft Ajax goede papieren zich te kwalificeren voor de Europa League. Een gelijkspel tegen APOEL Nicosia op 10 december volstaat. "Ik ben er van overtuigd dat we dat gaan halen. Als we er nog een paar procent bij doen, zou die wedstrijd geen probleem moeten zijn."

In de poule van Ajax hebben Paris Saint-Germain en FC Barcelona zich al geplaatst voor de volgende van de Champions League. Ajax en APOEL strijden om een plek in de knock-outfase van de Europa League.