Henry laakt 'onbegrijpelijke' Messi-criticasters: Dit gaan we nooit meer meemaken
Fransman looft zijn oud-ploeggenoot hevig

Henry laakt 'onbegrijpelijke' Messi-criticasters: "Dit gaan we nooit meer meemaken"

26-11-2014 16:19

FC Barcelona-aanvaller Lionel Messi heeft binnen een halve week twee fantastische records op zijn naam gezet. De Argentijn mag zich vanaf heden topscorer aller tijden noemen in zowel de Primera División als de Champions League. Oud-teamgenoot Thierry Henry is onder de indruk.

"Messi doet dingen voor Barça en het wereldwijde voetbal wat we nooit meer gaan meemaken. Niemand kan hetzelfde neerzetten als Messi in zo'n korte tijd", aldus de Fransman, momenteel actief voor New York Red Bulls, in gesprek met ARA. "Ik vond het fantastisch om te zien dat hij zo gelukkig was na het breken van het Spaanse record. Zelf zat ik thuis te kijken en het was voelbaar hoe graag Messi dit wilde."

"Persoonlijk vind ik het onbegrijpelijk dat bepaalde mensen vraagtekens zetten bij Messi. Ze vragen zich af wat er gaande is met Messi indien hij een keer geen doelpunt maakt. Hij is een geweldige speler, een dito persoon en een voorbeeld", aldus Henry. "Laten we daar alsjeblieft van genieten. Op de dag dat Messi vertrekt bij Barça, zullen de mensen realiseren hoe geweldig hij is geweest."