United-verdediger snapt er niets van: Waren bijna allemaal bizarre blessures
Noord-Ier hoopt op snelle toename van aantal mogelijkheden

United-verdediger snapt er niets van: "Waren bijna allemaal bizarre blessures"

26-11-2014 16:48

Manchester United heeft een wisselvallige start van het seizoen achter de rug. Dat is deels te wijten aan blessureleed, waar ook Jonny Evans mee te maken heeft gehad. De Noord-Ierse verdediger snapt er helemaal niets van.

Evans liep eind september een voetblessure op en nadert na speeltijd voor de reserves een rentree in de hoofdmacht. Ook diverse teamgenoten kampten met blessures, waardoor Tyler Blackett en Paddy McNair met Chris Smalling de centrale achterhoede vormden tegen Arsenal (1-2 overwinning). Manager Louis van Gaal zal het aanbod desalniettemin snel weer zien groeien.

Wedden

Meer odds

"Lekker om weer een uurtje voetbal in de benen te hebben", zegt Evans, geciteerd door Voetbal International. "Ik ben er een tijdje uit geweest, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Of ik voor komend weekend beschikbaar ben? Dat moeten de manager en de medische staf maar bepalen. Ik heb een week of twee meegetraind, maar het kan nog even duren voordat ik na zo'n periode weer helemaal fit ben."

De 26-jarige verdediger kan geen oorzaak noemen voor de vele blessures. "We hebben best een aantal hamstring- en liesblessures gehad. Maar Marcos Rojo raakte geblesseerd aan een schouder, terwijl ik een botje in mijn voet brak en de kwetsuur van Phil Jones helemaal uit het niks kwam. We kunnen er niet zo veel aan doen: het zijn bijna allemaal bizarre blessures geweest."