'Engelse topclubs maken budget vrij voor talentvolle spits van 35 miljoen'
Internazionale vraagt grote zak geld voor spits

'Engelse topclubs maken budget vrij voor talentvolle spits van 35 miljoen'

26-11-2014 18:57

Mauro Icardi kan in januari de overstap maken naar de Premier League. Chelsea, Tottenham Hotspur en Liverpool hebben de spits van Internazionale op de korrel, meldt The Express.

De drie clubs uit Engeland hebben allemaal behoefte aan een scorende spits en Icardi valt in die categorie. De Argentijn was dit seizoen al goed voor zeven treffers in twaalf Serie A-optredens. Inter heeft volgens de Engelse krant een prijskaartje van ongeveer 35 miljoen euro aan Icardi gehangen.

De kleine spits heeft met zijn 21 jaar de toekomst, maar vooral Tottenham en Liverpool zien hem als een directe versterking voor de basiself. Mocht Chelsea met hem aan de haal gaan, dan sluit Icardi in ieder geval achter Diego Costa aan in de pikorde.

Icardi is in Italië geliefd door zijn goede spel, maar de talentvolle Argentijn roept ook veel haat op. Enkele jaren geleden ging hij aan de haal met de vriendin van oud-ploeggenoot Maxi Lopez. Vervolgens liet Icardi ook nog de gezichten van Lopez' kinderen op zijn arm tatoeëren.