PSV koerst recht op overwintering af: Als je de kans krijgt, moet je die grijpen
"Het is een snel en goed veld"

PSV koerst recht op overwintering af: "Als je de kans krijgt, moet je die grijpen"

26-11-2014 22:23
3

PSV kan donderdagavond plaatsing voor de knock-outfase van de Europa League veiligstellen met minimaal een gelijkspel bij Estoril. Phillip Cocu spreekt aan de vooravond van het duel in Portugal van een unieke kans.

"Als je de kans krijgt om je te plaatsen, dan moet je die grijpen", aldus de trainer op de clubsite. PSV heeft aan een punt genoeg, terwijl Estoril móet winnen om zicht te houden op overwintering. "Dat maakt de wedstrijd zeer interessant. Na afloop willen we in ieder geval kunnen zeggen dat we er alles aan hebben gedaan."

Wedden

Meer odds

PSV trainde woensdagavond in de Portugese regen. Cocu, die nog niet weet of hij Andres Guardado gaat inzetten, maakt zich echter niet druk om de staat van het veld. "Het valt met niet tegen, er is veel regen gevallen. Er ligt wat zand, maar het is vlak."

Adam Maher weet dat PSV genoeg heeft aan een punt. "Maar wij komen hier om de drie punten op te halen en meer naar Eindhoven te nemen", aldus de middenvelder, die ook content was met het veld. "Het is een snel en goed veld. We hebben er goed op kunnen trainen en vanavond alvast kunnen wennen."