Groep B: Domper voor Liverpool, Ronaldo zet scoringsdrang voort tegen Basel
Liverpool speelt gelijk, Real Madrid wint

26-11-2014 22:36
1

Liverpool heeft woensdagavond een flinke domper te verwerken gekregen. Door een gelijkspel bij Ludogorets is de kans op overwintering in de Champions League geslonken. Real Madrid verstevigde zijn eerste plek en zag Cristiano Ronaldo wederom tot scoren komen.

Basel - Real Madrid
Ronaldo verkeert in de vorm van zijn leven en dat laat hij momenteel elke wedstrijd weer zien. Ook Basel is woensdagavond slachtoffer geworden van de scoringsdrift van de Portugees. Na een ruim half uur spelen scoorde de international het enige doelpunt van de wedstrijd. Op aangeven van Karim Benzema tikte Ronaldo van dichtbij bij de eerste paal binnen. Real heeft vooralsnog al zijn groepsduels gewonnen en laat Basel en Liverpool ruim achter zich.

Ludogorets - Liverpool
Liverpool kreeg na drie minuten al het signaal dat ze flink aan de bak moesten tegen Ludogorets. Een vreselijke blunder van Simon Mingolet betekende het openingsdoelpunt van Dani Abola. Het lukte Liverpool om voor het rustsignaal orde op zaken te stellen. Rickie Lambert werkte zijn eerste Champions League-doelpunt achter de goalie en Jordan Henderson zorgde de 1-2. Twee minuten voor tijd bracht Georgi Terziev het scorebord op 2-2 en tekende daarmee voor de eindstand.

Liverpool staat op een derde plek in de groepsfase met twee punten achterstand op nummer twee FC Basel. In de laatste speelronde staan ze tegenover elkaar.

1-0, Dani Abola (Ludogorets)