Rodgers spot met logicawetten na blamage: Ik ben heel tevreden en trots
"De ploeg heeft in het vervolg karakter getoond"

Rodgers spot met logicawetten na blamage: "Ik ben heel tevreden en trots"

26-11-2014 23:45
1

Liverpool wist woensdagavond wéér niet te winnen, nota bene tegen het nietige Ludogorets. Brendan Rodgers kwam na de 2-2 remise echter complimenten tekort voor zijn spelers.

Liverpool keek al na een minuut tegen een achterstand aan door een blunder van Simon Mignolet. The Reds herstelden zich vervolgens, om uiteindelijk de voorsprong weer uit handen te geven. Rodgers had na afloop vooral oog voor de lichtpuntjes. "We kwamen al vroeg op achterstand, maar de ploeg heeft in het vervolg karakter getoond. Dit is wat ik wil zien van de jongens", zei de manager tegen Sky Sports.

"Voor aanvang van de wedstrijd zijn we duidelijk geweest naar elkaar: dit moest de avond worden waarop onze kansen zouden keren. Het is natuurlijk teleurstellend dat de 2-2 ons nog om de oren vliegt, maar ik ben heel tevreden. En ik ben trots."

Liverpool maakt over twee weken in een onderling duel met FC Basel uit wie zich samen met Real Madrid plaatst voor de achtste finales van de Champions League. De ploeg van Rodgers moet winnen om plaatsing af te dwingen.