Mulder heeft Eredivisie-club mogelijk al gevonden: 'Dat is een interessante optie'
Bekerwinnaar oriënteert zich al

Mulder heeft Eredivisie-club mogelijk al gevonden: 'Dat is een interessante optie'

27-11-2014 10:35
6

PEC Zwolle moet na dit seizoen ongetwijfeld op zoek naar een nieuwe doelman. De bekerwinnaar huurt Warner Hahn van Feyenoord en het lijkt uitgesloten dat de goalie zijn verblijf in het IJsseldelta Stadion verlengt. Twee mogelijke opvolgers zijn al in beeld.

Het is pas november, maar PEC oriënteert zich nu alvast op volgend seizoen. Omdat Erwin Mulder na dit seizoen transfervrij bij Feyenoord vertrekt, zal Hahn moeten terugkeren naar De Kuip. Maar daar ziet de club ook direct een kans liggen.

Het Algemeen Dagblad meldt dat PEC weleens een poging zou kunnen gaan wagen voor Mulder. 'Een interessante optie', zo noemt technisch directeur Gerard Nijkamp de 25-jarige reservekeeper van Feyenoord. Mulder was daar jarenlang eerste keeper, maar mag volgens Cor Pot blij zijn als hij nu een andere Eredivisie-club weet te vinden.

Mulder, die na Hahn, Rick Dekker en Boy de Jong de vierde Feyenoorder kan zijn die in één jaar naar Zwolle trekt, is echter niet de enige kandidaat voor PEC. Ook Eloy Room lijkt nog steeds hoog op het lijstje te staan.

De tweede keeper van Vitesse was afgelopen zomer ook al in beeld als opvolger van Diederik Boer, maar was toen te duur. Over ruim een halfjaar is de eveneens 25-jarige Room transfervrij. Mochten beide keepers niet haalbaar zijn, dan kan PEC altijd nog de hulp van Mina Raiola inschakelen.