'Koeman bindt strijd aan met McClaren en lonkt naar Heracles-speler'
Aanvaller speelde pas drie keer dit seizoen

'Koeman bindt strijd aan met McClaren en lonkt naar Heracles-speler'

27-11-2014 11:33
2

Edwin Gyasi komt amper aan de bak bij Heracles Almelo, maar daar is misschien een oplossing voor. Het Southampton van Ronald Koeman wil de snelle vleugelspeler proberen aan de praat te krijgen.

Volgens The Daily Mail heeft Southampton onlangs scouts gestuurd om de verrichtingen van Gyasi te volgen. Dat zijn geen wedstrijden in het eerste elftal geweest, want die heeft de aanvaller dit seizoen amper gespeeld. Hij kwam tot slechts drie invalbeurten en in totaal 53 speelminuten. De laatste weken zit hij zelfs niet meer bij de wedstrijdselectie van de opgeleefde Almeloërs.

Southampton is niet de enige Engelse club die de 23-jarige Gyasi wil hebben. Ook Derby County, waar Steve McClaren trainer is, hengelt naar zijn diensten. De Engelse trainer kent Gyasi uit zijn tijd bij FC Twente. In de Grolsch Veste had hij concurrentie van onder meer Nacer Chadli, maar in het seizoen 2012/2013 kwam hij evengoed tot dertien Eredivisie-optredens. Nu wil hij Gyasi gebruiken om promotie naar de Premier League af te dwingen.