'Bosz grijpt in na vijfde nederlaag: revelatie van vorig seizoen belandt op de bank'
Middenvelder aardt niet op nieuwe positie

'Bosz grijpt in na vijfde nederlaag: revelatie van vorig seizoen belandt op de bank'

27-11-2014 12:15
4

Kelvin Leerdam was vorig seizoen een revelatie als rechtsback, maar dit seizoen komt hij als middenvelder moeilijk uit de verf bij Vitesse. Zijn krediet bij trainer Peter Bosz is inmiddels op.

Leerdam zit zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op de bank, meldt De Gelderlander. Leerdam speelde tot nu toe alle competitiewedstrijden vanaf het begin mee. Zaterdag wordt hij, afgaande op de training van donderdag, vervangen door Valeri Qazaishvili. Leerdam werd afgelopen weekend tegen AZ al vroeg in de tweede helft naar de kant gehaald. Zijn vervanger Qazaishvili deed het verdienstelijk.

Wedden

Meer odds

Het doel van Vitesse wordt zaterdag verdedigd door Eloy Room. Hij is de vervanger van de geblesseerde Piet Velthuizen, die voor de winterstop niet meer in actie komt. Voor Room wordt het een speciale wedstrijd, want tot de winterstop van vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor Go Ahead. Vitesse haalde hem in januari totaal onverwacht terug naar de Gelredome, waarna hij een half seizoen op de bank zat.