'Als het de winnende tegen Ajax is, wordt het een avondje op m'n rug slapen'
Van Duinen droomt van heldenrol tegen Amsterdamse rivaal

'Als het de winnende tegen Ajax is, wordt het een avondje op m'n rug slapen'

27-11-2014 13:13
7

Voor ADO Den Haag staat komend weekend de wedstrijd van het jaar op het programma. In Den Haag komt aartsrivaal Ajax op bezoek. Mike van Duinen kan niet wachten.

"Ik heb er nou al zin in. Van mij mag het zondag zijn. Dat leeft bij iedereen wel in de groep", blikt de spits vooruit in gesprek met FOX Sports. Waar Van Duinen vorig seizoen de afmaker was bij ADO, heeft hij die rol nu aan Michiel Kramer overgedragen. "Afgelopen wedstrijd had ik een assist en dan ben ik ook tevreden. Natuurlijk wil ik ook doelpunten maken, maar het belangrijkste is dat we punten gaan pakken."

"Als we 6-0 winnen zondag en ik maak er geen een, loop ik gewoon de polonaise hoor", fantaseerde Van Duinen hardop. Een glansrol zoals tegen FC Twente vorig jaar, toen hij ADO met een werelddoelpunt de drie punten bezorgde, zou helemáál mooi zijn voor Van Duinen. "Als het dan ook de winnende is, wordt het denk ik een avondje op m’n rug slapen."

De aanvaller sloot het interview af met een boodschap voor de spelers van Ajax. "Ik denk niet dat het leuk wordt voor hun om hierheen te komen. Ik denk dat wij gaan winnen."