'Dracula' na blunder weer onderwerp van gesprek: Een verschrikkelijke fout
Mignolet is niet bezig aan zijn sterkste seizoen

'Dracula' na blunder weer onderwerp van gesprek: "Een verschrikkelijke fout"

27-11-2014 17:02
1

Simon Mignolet heeft zichzelf en zijn club Liverpool een slechte dienst bewezen door een fout te maken in de Champions League-wedstrijd tegen Ludogorets (2-2). Zijn positie als eerste doelman staat op de tocht.

De Belgische keeper is niet bezig aan een sterk seizoen en kreeg van oud-doelman van Liverpool Bruce Grobbelaar al de volle laag. Hij vergeleek Mignolet met Dracula. "Men gaat Mignolet al gauw verdedigen door te zeggen dat de bal vlak voor hem omhoog stuitte, maar het was gewoon een fout", zegt Martin Keown tegen Daily Mail. Dani Abalo maakte vervolgens de openingstreffer.

"Keepers hebben tegenwoordig een heel lange warming-up, dus ik denk dat er iets mis is met zijn voorbereiding. Het zou geen verrassing moeten zijn dat het veld niet vlak was. Hij weet dat het een verschrikkelijke fout was. Hij maakt een lastige periode door en moet het beter gaan doen." Jamie Carragher sluit zich daarbij aan. De voormalige verdediger van Liverpool maakt zich zorgen over het feit dat de ploeg van coach Brendan Rodgers het doel niet schoon kan houden.

"Het is weer een fout van Mignolet. Lovren werd al uit de basiself gehouden en dat zou ook voor Mignolet moeten gelden", zegt Carragher tegen Sky Sports. "Het probleem is alleen dat Brad Jones (reservedoelman) geen beter alternatief is. Is dat dan het antwoord?" Rodgers hoopt niet dat de fouten het zelfvertrouwen van zijn keeper aantasten. "Dat hoop ik inderdaad niet, het was een teleurstelling voor het team, want we wilden goed beginnen."