Ik kende eigenlijk alleen Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en Vitesse
"Toen ik in Tsjechië speelde, dacht ik eigenlijk niet zo aan hogerop komen"

"Ik kende eigenlijk alleen Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en Vitesse"

27-11-2014 20:36
2

Jaroslav Navratil begon net aan het leven als profvoetballer te wennen, toen Heracles Almelo zich twee jaar geleden opeens meldde in Tsjechië. De eredivisionist deed in eerste instantie weinig bellen rinkelen bij de 22-jarige aanvaller.

Navratil had niet gedacht dat hij ooit in Almelo terecht zou komen. "Toen ik in Tsjechië speelde, dacht ik eigenlijk niet zo aan hogerop komen, maar toen gaf Heracles mij opeens de mogelijkheid. Ik denk niet zoveel na over de toekomst en focus me vooral op het heden", vertelt hij aan TwenteSport. De Tsjech had nog nooit van Heracles gehoord.

Wedden

Meer odds

"Ik kende eigenlijk alleen Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en Vitesse. Ik verwachtte echter niet dat ik gelijk alles zou spelen. Het eerste jaar wilde ik vooral goed trainen en me aanpassen op het veld. Nu ik in mijn tweede jaar zit, wil ik uiteraard spelen. We gaan het zien. Misschien gaat de druk er wel iets af als we meer punten hebben behaald en wil de trainer me een kans geven. Ik denk dat het vooral daar van af zal hangen."

Navratil speelt zijn wedstrijden normaliter bij de beloften van Heracles, maar pikt regelmatig zijn minuten mee in het eerste. Vorige week mocht hij nog invallen in de gewonnen competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (3-1). In totaal kwam Navratil de afgelopen seizoenen acht keer in actie voor de Almeloërs.