Sevilla-trainer treurt volop: Ons is een reglementair doelpunt onthouden
Titelverdediger onderuit in Rotterdam

Sevilla-trainer treurt volop: "Ons is een reglementair doelpunt onthouden"

27-11-2014 23:25
14

Unai Emery baalt nadrukkelijk van de 2-0 nederlaag van Sevilla bij Feyenoord. In De Kuip kon de titelverdediger weinig indruk maken en door doelpunten van Jens Toornstra en Karim El Ahmadi volgde een terechte afstraffing.

"We waren ongeslagen, maar wisten van de ontwikkeling van Feyenoord. Het was bekend dat ze sterk zijn. In de eerste helft was ik tevreden, maar dat veranderde na de openingstreffer en het werd nog moeilijker toen ons een reglementaire goal werd onthouden (wegens buitenspel, red.)", aldus Emery.

Wedden

Meer odds

"De eerste plek is nu niet meer in onze handen. Dat wijt ik niet aan de instelling van het team, want ze probeerden het wel degelijk. Het is lastig om na een nederlaag de geloofwaardigheid te behouden. Maar we moeten blijven vechten, spelers moeten blijven groeien en dan komt de triomf wel weer", vervolgde de coach.

"Sommige spelers debuteerden in Europa, sommigen moeten ervaring opdoen door te spelen. Dat is alleen geen excuus", aldus Emery, die de resterende groepswedstrijd tegen HNK Rijeka niet mag verliezen. Alleen dan is overwintering in Europa een feit.