Euforie in De Kuip: Het zou goed zijn als hij veel langer bij de club blijft
El Ahmadi: "Dit moet pas het begin zijn"

Euforie in De Kuip: "Het zou goed zijn als hij veel langer bij de club blijft"

28-11-2014 07:35
6

In een kolkende Kuip slaagde Feyenoord donderdagavond in zijn missie: overwinteren in Europa. Karim El Ahmadi genoot intens van de zege op Sevilla, de manier waarop de jonge ploeg speelde en de fantastische sfeer in Rotterdam.

De ereronde na de 2-0 overwinning op Sevilla liet zien dat het Legioen het als een historische zege beschouwt. Terecht, vindt El Ahmadi. "Dit was toch een geweldig feest om mee te maken?", jubelde de doelpuntenmaker na afloop in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De middenvelder begon daarna met een pleidooi voor het aanblijven van Fred Rutten, die nu nog een contract heeft tot het einde van dit seizoen. "Ik heb al vaker geroepen dat wij bezig zijn om iets moois neer te zetten. Onze trainer speelt daar uiteraard een grote rol in. Het zou goed zijn als Fred Rutten veel langer bij de club blijft. Dan kan hij nog meer zijn stempel drukken."

El Ahmadi ziet Feyenoord 'zó veel progressie boeken'. "We houden weer de nul, dat zegt toch wel iets tegen zo'n sterke tegenstander. Sevilla heeft driemaal de Europa League gewonnen in nog geen tien jaar. Maar in de Kuip viel voor hun nu niets te halen." Het grote doel is behaald, maar klaar is de ploeg nog lang niet. "Dit moet pas het begin zijn."