Eindhoven strijkt over hart: Legioen welkom bij verplaatste Eredivisie-topper
"We hopen dat fans die zondag zouden gaan ook dinsdagavond de mogelijkheid hebben om te gaan"

Eindhoven strijkt over hart: Legioen welkom bij verplaatste Eredivisie-topper

28-11-2014 11:09
33

De supporters van Feyenoord blijven gewoon welkom bij de verplaatste competitietopper tegen PSV. Dat heeft burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven vrijdag bekrachtigd.

De KNVB besloot in overleg met beide clubs en de gemeente Eindhoven het competitieduel naar de dinsdagavond te verzetten. PSV – Feyenoord stond aanvankelijk gepland voor zondagmiddag, maar doordat de gestaakte Europa League-wedstrijd bij Estoril vrijdag om 17:00 uur wordt hervat zat er geen 48 uur meer tussen de twee wedstrijden.

Een belangrijke voorwaarde voor de KNVB bij het verplaatsen van de wedstrijd was dat het voor supporters van Feyenoord mogelijk is dinsdag af te reizen naar Eindhoven. Burgemeester Van Gijzel deed niet moeilijk en heeft gezegd dat de fans uit Rotterdam welkom zijn.

"We hopen dat fans die zondag zouden gaan ook dinsdagavond de mogelijkheid hebben om te gaan. Vanzelfsprekend hebben we begrip voor de teleurstelling van fans die de wedstrijd liever zondagmiddag 16:45 uur hadden gezien", legt operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB uit.