NAC verwacht verbetering van 'onprofessioneel duo': NAC gaat hen hierbij helpen
Dinsdag mogen Tighadouini en Seuntjens weer bij hoofdmacht trainen

NAC verwacht verbetering van 'onprofessioneel duo': "NAC gaat hen hierbij helpen"

28-11-2014 13:55

Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens keren dinsdag terug bij de hoofdmacht van NAC Breda. Het uit de selectie gezette duo mist daardoor alleen de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. zaterdag in eigen huis.

Het tweetal werd afgelopen dinsdag uit de selectie gezet wegens 'onprofessioneel gedrag'. "Beide spelers hebben de afgelopen weken verschillende keren laten zien niet mee te kunnen in het teamproces", zei technisch directeur Graeme Rutjes daarover. Een gesprek op donderdag leidde tot toenadering tussen club en spelers.

Volgens beide partijen is daarmee de kous af en kunnen zij na een week bij de beloften weer aansluiten bij de eerste selectie. De wedstrijd tegen FC Utrecht gaat daardoor aan hun neus voorbij. Een week later gaat NAC op bezoek bij Cambuur en dan kunnen Seuntjes en Tighadouini er weer bij zijn. 

"De gesprekken waren open en constructief en wederzijds kon begrip worden opgebracht voor elkaars standpunten", laat Rutjes weten op de clubsite. "De club heeft er vertrouwen in dat het duo nu weet wat van ze wordt verwacht. NAC gaat hen hierbij helpen. We kijken er naar uit om Mats en Adnane weer van hun beste kant te zien, zodat ze mee kunnen helpen om de club uit de gevarenzone te loodsen."