Ajax legt belangrijke pion snel langer vast: 'Alleen de handtekening ontbreekt nog'
Cillessen gaat verlengen bij Ajax

Ajax legt belangrijke pion snel langer vast: 'Alleen de handtekening ontbreekt nog'

28-11-2014 17:33
3

Jasper Cillessen kan bij Ajax ieder moment zijn handtekening zetter onder een nieuw, verbeterd contract. De huidige verbintenis van de sluitpost loopt in de zomer van 2016 af.

"We zitten qua contractverlenging in de laatste stapjes. Het gaat zeker snel gebeuren maar wanneer precies is nog onduidelijk. Dat is nog even afwachten. De handtekening moet, voor zover ik weet, alleen nog gezet worden", zegt de doelverdediger van de Amsterdammers vrijdag voor de camera van AT5.

Het vertrouwen van Cillessen in Ajax is groot. "De mooie vaste kern tot aan 2018 is de reden dat ik bij wilde tekenen. Ik geloof in het verhaal wat hier neergezet gaat worden. We willen de vaste groep bij elkaar houden en daarmee zo goed mogelijk presteren. Op die manier willen we echt iets gaan opbouwen."

"Als je in de competitie kijkt moeten we ieder jaar kampioen worden, maar we willen Europees natuurlijk ook nog van betekenis gaan spelen. We willen gewoon weer mee gaan doen", vervolgt de goalie, die nog altijd niet helemaal is bijgekomen van de nederlaag tegen Paris Saint-Germain. "De kater is deels verwerkt."