Bosz laat basisspeler plaatsnemen op reservebank: Wij kiezen dit duel voor Vako
Go Ahead tegenstander in jubileumwedstrijd

Bosz laat basisspeler plaatsnemen op reservebank: "Wij kiezen dit duel voor Vako"

28-11-2014 18:37
1

Peter Bosz heeft tijdens de persconferentie voor het treffen met Go Ahead Eagles al een tipje van de sluier opgelicht ten aanzien van de basisformatie van Vitesse. De hoofdtrainer van de Arnhemmers, die hun duizendste wedstrijd spelen op het hoogste niveau in Nederland, kiest voor Valeri ‘Vako’ Kazaishvili in plaats van Kelvin Leerdam.

"Wij kiezen dit duel voor Vako. Valeri speelt goed in de kleine ruimte", aldus de korte analyse van de hoofdtrainer op de officiële website van de Arnhemse club.

Wedden

Meer odds

Bosz verwacht zaterdag een team tegenover zich te treffen dat op zijn zachts gezegd niet vaak de aanval zal zoeken. "Go Ahead is een ploeg die heel compact speelt. Ze proberen er via de counter uit te komen. Daar hebben ze ook echt het team voor."

Vitesse speelt zaterdag een jubileumwedstrijd in de Eredivisie. Bosz kwam in het verleden als speler ook uit voor deze club, maar was destijds niet actief in de hoogste afdeling van het betaald voetbal. "Het is een mooie mijlpaal. Met 1000 wedstrijden in de Eredivisie kom je in een illuster rijtje te staan. Helaas heb ik zelf geen Eredivisie gespeeld met Vitesse. Het jaar dat kwam was de club net gedegradeerd."