Derde ronde NK FIFA 15: merendeel favorieten bekert door

Derde ronde NK FIFA 15: merendeel favorieten bekert door

08-12-2014 16:21
4

De derde ronde van het NK FIFA 15 van VoetbalPrimeur is afgelopen week gespeeld. Van de 1500 deelnemers zijn er nu nog 250 deelnemers over. In dit artikel wordt er bekeken hoe de uitblinkers van de eerste tweede rondes en de uitgelichte spelers het ervan afbrachten.

VoetbalPrimeur heeft de spelers die in de eerste twee wedstrijden een buitengewoon aantal doelpunten scoorden nauwlettend in de gaten gehouden. Sciire, vorige week goed voor een 16 - 0 overwinning, had het deze week aanzienlijk zwaarder. Hij kon nipt met 2 - 1 winnen tegen Giovanni. De andere hoogvlieger van vorige week XcilPersion speelde deze week helaas geen wedstrijd, omdat zijn tegenstander niet reageerde op zijn mails. De volgende speelronde zullen we hopelijk wel zien hoe hij gaat presteren. Van de uitblinkers in de eerste ronde wisten er twee te winnen, namelijk Anouar-yo en Kleineappie. Fella XVII, die in de eerste ronde nog met 14 - 1 won, verloor zijn wedstrijd tegen j__nero wel.

In de rubriek “uitgelicht” zijn inmiddels twee NK FIFA-deelnemers onder de aandacht gebracht. Ook deze deelnemers zullen elke ronde in de gaten worden gehouden. In het eerste deel van de rubriek kwam liveRoyy naar voren. Zijn tegenstander reageerde helaas niet en daarom is hij automatisch door naar de vierde ronde. In het tweede deel van "uitgelicht" zagen we Ferow11. Hij won zijn wedstrijd eenvoudig met 5 - 1.

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar de andere uitslagen? Het complete overzicht van de uitslagen in de derde ronde is hier te vinden.