Jonge Ajax-spits hoopt op plek in selectie voor CL-duel: Ik heb fouten gemaakt
Tiener wil moeizame periode achter zich laten

Jonge Ajax-spits hoopt op plek in selectie voor CL-duel: "Ik heb fouten gemaakt"

08-12-2014 22:19
26

RRichairo Zivkovic heeft maandagavond zijn waarde bewezen in dienst van Jong Ajax. De pas achttienjarige spits maakte twee doelpunten in de Jupiler League-wedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-2 overwinning) en gaf na afloop ruiterlijk toe fouten te hebben gemaakt de voorbije maanden.

Zivkovic werd weggestuurd bij Oranje onder negentien jaar en kreeg vervolgens een boete bij Ajax. Bovendien werd hij bedolven onder kritische reacties na een sportieve misstap bij Jong Ajax, waar hij met een egoïstische actie aan de basis stond van puntenverlies tegen NEC. "Ik heb fouten gemaakt", beaamde de oud-speler van FC Groningen maandag tegenover FOX Sports.

Wedden

Meer odds

"Maar ik ben nog jong, dus dat mag. Ik moet het koppie er nu gewoon bij houden. Vandaag resulteerde dat in goed spel. Van de rest moet ik me dus niet te veel aantrekken. Ik weet wat ik heb gedaan en dat het niet kon", aldus Zivkovic. "Ik heb hard gewerkt en ben belangrijk geweest voor het team."

De jonge aanvaller hoopt ondertussen op meer. "Ik hoop dat ik woensdag bij de selectie van Ajax 1 zit in de Champions League (tegen APOEL Nicosia, red.), maar ik heb nog niks gehoord van de trainer. Ik hoor het morgen."