Uitgelicht Hol42asj: Je wilt niet koud aan een NK FIFA-wedstrijd beginnen

Uitgelicht Hol42asj: "Je wilt niet koud aan een NK FIFA-wedstrijd beginnen"

11-12-2014 10:23
1

Op VoetbalPrimeur.nl zullen de komende periode een aantal deelnemers van het NK FIFA 15 extra worden uitgelicht. Spelers die uitgelicht worden kunnen titelkandidaten zijn, deelnemers met al wat toernooi-ervaring of spelers die iets leuks bijdragen aan het NK FIFA 15 toernooi. De derde deelnemer in de serie "uitgelicht" is Colin. Hij slaagde er in een spannende wedstrijd in om titelkandidaat Ferow11 uit te schakelen.

Colin (gamer-tag: Hol42asj) komt uit Lelystad en speelt mee op de PS3. Naast zijn activiteiten als korfballer en als medewerker bij de Jumbo, is hij een absolute game-liefhebber. Hij speelt ongeveer tien uur per week FIFA en met name voor een wedstrijd van het NK FIFA 15 pakt hij wat speeluren mee. "Ik zorg ervoor dat ik eerst een paar wedstrijden speel, want je wilt niet koud aan een belangrijke wedstrijd beginnen."

Colin heeft de rubriek "uitgelicht" gehaald omdat hij er in slaagde om favoriet Ferow11 uit te schakelen. Voor Colin was dit één van zijn mooiste FIFA-potjes. Na een 0 - 2 achterstand, kwam hij terug tot 2 - 2 en diep in de blessuretijd scoorde hij 3 - 2. "Ik heb denk ik wel een half uur hardop gelachen omdat ik het niet kon geloven." Dit heeft voor Colin extra glans gegeven aan het NK FIFA 15. "Ik vind het toernooi tot nu toe erg geslaagd. Toen ik hieraan begon verwachtte ik niet veel en dacht ik dat ik al snel uitgeschakeld zou worden, maar tot nu toe gaat het heel erg goed."

Nu Colin verder in het toernooi is, kan hij zijn kansen beter inschatten. Hij ziet zichzelf nog niet als titelkandidaat, maar denkt ook niet dat hij kansloos is. "Ik zie mijzelf als een underdog. Ik kan van iedereen winnen en ik kan van iedereen verliezen. Toch denk een kans te hebben, want als ik een goede dag heb wint niemand van mij."