Ajax weer slordig: Mijn doelpunt is het enige waar ik tevreden over ben
"Dat kunnen wij veel beter"

Ajax weer slordig: "Mijn doelpunt is het enige waar ik tevreden over ben"

14-12-2014 17:45
9

Ajax kon zondag twee uurtjes genieten van de koppositie in de Eredivisie. FC Utrecht werd met 3-1 verslagen door de Amsterdammers, maar Davy Klaassen was na afloop ontevreden.

Ajax opende sterk met twee vroege goals. Vervolgens viel de ploeg van Frank de Boer ver terug. "Het spel was niet best, het was heel slordig", reageerde Klaassen, de maker van de 2-0, tegenover FOX Sports. "Na de 2-0 hadden we wel controle, maar dan scoren zij uit het niets. Zuur. In de tweede helft zie je dat we weinig aan voetballen toekomen. Dat kunnen wij veel beter."

"We weten dat we gewoon hard moeten werken om te winnen. Als je eventjes minder speelt kan ook Utrecht gevaarlijk worden. Dat hebben we niet goed gedaan. De trainer was ook niet tevreden." Waar Klaassen wél om kon lachen, was zijn treffer. De middenvelder is uitstekend op dreef de laatste weken. "Dat ik scoor is één van de enige dingen waar ik tevreden over ben. Het was niet best."

Na afloop van het duel in de Arena werd gespeculeerd over de toekomst van Klaassen, die dit seizoen bij de beste spelers van de kampioen mag worden gerekend. De Boer kwam met een duidelijk statement.