'Liverpool moet enorme crisis oplossen met transfer van voormalige Eredivisie-ster'
"Als Mario Balotelli twintig miljoen euro waard is, dan is hij zeker 25 tot 30 miljoen waard"

'Liverpool moet enorme crisis oplossen met transfer van voormalige Eredivisie-ster'

15-12-2014 00:15
1

Streed Liverpool vorig seizoen nog tot de laatste speeldag mee om de Engelse landstitel, dit seizoen mogen de Reds niet eens aan een klassering in de top-vier denken. Vooral aanvallend gaat er veel mis en daar heeft Liverpool-legende Jamie Carragher wel een oplossing voor.

Carragher hoopt dat de clubleiding beseft dat het menens is. Hij pleit in gesprek met The Express voor een miljoenentransfer van Wilfried Bony, die met twintig goals in 2014 de topscorer van de Premier League is. Eerder was hij in dienst van Vitesse ook de grote ster in de Eredivisie, waar hij in zijn laatste seizoen 31 keer scoorde.

De ex-verdediger denkt dat er zo'n 25 miljoen euro voor nodig is om Bony over te nemen van Swansea City. De concurrentie liegt er echter niet om, want ook Arsenal en Manchester City worden met de 26-jarige Ivoriaan in verband gebracht. "Maar ik hoop dat Liverpool hem koopt. Als Mario Balotelli twintig miljoen euro waard is, dan is Bony zeker 25 tot 30 miljoen waard."

Liverpool zit in een enorme crisis en dat is ook zeker te wijten aan het gebrek aan scorend vermogen. Eerste spits Daniel Sturridge staat al bijna het hele seizoen buitenspel en de spitsen Rickie Lambert, Mario Balotelli en Fabio Borini wisten gezamenlijk slechts één keer te scoren.