Willems krijgt titel 'beste man op veld', omdat FC Twente foutjes niet afstraft
"Bovendien gaf Willems een schitterende pass op de stropdas van Depay"

Willems krijgt titel 'beste man op veld', omdat FC Twente foutjes niet afstraft

15-12-2014 11:26
2

Jetro Willems laat zich dit seizoen veelvuldig zien bij PSV. Ook tegen FC Twente was de linksback weer van grote waarde, onder meer met een assist uit een corner op de 1-0 van Luuk de Jong.

"Jetro Willems was de beste man op het veld. Hij is sterk, snel en liet negentig minuten lang goed aanvalsspel zien op de linkerflank", velt rapporteur Willy Dullens zijn oordeel voor De Telegraaf. De oud-voetballer gaf Willems een 7,5 voor zijn wedstrijd tegen de Tukkers. De vleugelverdediger bracht zijn ploeg echter ook enkele keren in de problemen, maar FC Twente profiteerde daar niet van.

Wedden

Meer odds

Dullens was dus vooral onder de indruk van de aanvallende kwaliteiten. "Bovendien gaf Willems een schitterende pass op de stropdas van Depay. Die liet de kans helaas onbenut", voegt de voormalig speler van Sittardia toe. Dullens was sowieso niet te spreken over Depay en ook Adam Maher kon op kritiek rekenen. Aanvoerder Georginio Wijnaldum was volgens hem wel goed.

""Hij is de motor van PSV", oordeelt Dullens. "Als het elftal even stil ligt, weet hij de ploeg op gang te krijgen. Wijnaldum is overijverig en maakt soms sprints van wel vijftig meter. Hij was vooral in de eerste helft erg goed, daarna werd het wat minder."