Bild: Guardiola is wachten op Reus beu en schakelt broer in voor Liverpool-ster
Duitse topclub wil in zomer van 2015 Liverpool-talent naar München halen

Bild: Guardiola is wachten op Reus beu en schakelt broer in voor Liverpool-ster

16-12-2014 11:18
5

Het Duitse Bild brengt dinsdag groot nieuws. Pep Guardiola, trainer van Bayern München, schakelt bij het mislopen van Marco Reus door naar Liverpool, meldt de krant.

Bayern München is al langer gecharmeerd van Reus, aanvaller van Borussia Dortmund. De Duits international kan voor een contractueel vastgestelde transfersom van 25 miljoen euro vertrekken bij BVB. Die club doet er alles aan om het contract van Reus open te breken en te verlengen in een poging om Reus in Dortmund te houden. Doordat er weinig schot in de zaak lijkt te zitten, wil de ongeduldige Guardiola doorschakelen.

Guardiola heeft zijn broer Pere aan het werk gezet. De zaakwaarnemer van Luis Suarez heeft opdracht gekregen om de gesprekken met Sterling te openen uit naam van Bayern. Sterling, die te boek staat als één van de grootste Engelse talenten van het moment, weigert vooralsnog zijn contract bij Liverpool te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt af in de zomer van 2017. Guardiola zou Sterling nu in de zomer van 2015 los willen weken bij The Reds.