Dat gaat honderd procent niet gebeuren, Frank maakt het seizoen bij Ajax af
Coach sluit langer verblijf bij Ajax echter ook niet uit

"Dat gaat honderd procent niet gebeuren, Frank maakt het seizoen bij Ajax af"

16-12-2014 14:24
7

Frank de Boer maakt het seizoen in ieder geval af bij Ajax. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers dinsdag laten weten. De oefenmeester wordt door Engelse media in verband gebracht met Liverpool.

De Anfield-bewoners polsten De Boer eerder al voor een overstap, maar daar had hij toen geen zin in. "Nu zal hij de deur zeker niet meteen dicht gooien", zegt zaakwaarnemer Albers tegen het Algemeen Dagblad. Een tussentijdse transfer is echter uitgesloten. "Dat gaat honderd procent niet gebeuren, Frank maakt sowieso het seizoen bij Ajax af."

De Boer gaf de Ajax-aanhang maandagavond overigens hoop op een langer verblijf. "Eerst ga ik proberen de vijfde titel op rij binnen te halen. En dan daarna ook de zesde", zei De Boer op het Amsterdamse Sportgala. Albers: "Klopt. Frank is in zijn element als hij jonge en huidige jonge talenten beter kan maken. Als die sportieve uitdaging blijft, hoeft hij per se niet weg.''

Tweelingbroer Ronald zei dit weekend op FOX Sports al dat Frank zeker over Liverpool zal nadenken als de club besluit hem opnieuw te benaderen.