Cambuur-smaakmaker rekent op toekomst in Nederland: Dit is de juiste plek
Sloveen heeft nog geen duidelijkheid over eigen toekomst

Cambuur-smaakmaker rekent op toekomst in Nederland: "Dit is de juiste plek"

16-12-2014 23:15
9

Albert Rusnák heeft de voorbije maanden veel indruk gemaakt met doelpunten, assists en andere hoogstandjes. De huurling van SC Cambuur lijkt in januari definitief te vertrekken bij Manchester City, maar of hij in Leeuwarden blijft of naar een andere club verkast is nog onzeker. Dat liet de spelmaker weten na de bekerwedstrijd bij Heracles Almelo (0-3 zege).

De Sloveen stond met twee assists aan de basis van deze bekerzege. Rusnák heeft daarmee wederom bewezen ontzettend waardevol te zijn, wat misschien resulteert in een toename van de belangstelling. "Ik heb nog geen contact gehad met mijn zaakwaarnemer, ik concentreerde me natuurlijk op deze wedstrijd. Hier geniet ik ontzettend van het voetbal en we zien wel wat er gaat gebeuren", zei hij na afloop tegenover de camera van FOX Sports

Wedden

Meer odds

"Op korte termijn gaan we dat wel merken, maar op dit moment weet ik nog van niets. Of ik kan beloven dat ik in Nederland blijf? Ja, dat denk ik wel. Voor jonge voetballers is dit een fantastische competitie voor de ontwikkeling. Nederland is momenteel de juiste plek voor mij", aldus Rusnák, die onder meer werd gelinkt aan AZ en vooral FC Groningen.