Milan-achterban schreeuwt om aankopen: Veel interessante spelers aangeboden
Galliani werkt hard aan invulling van de selectie

Milan-achterban schreeuwt om aankopen: "Veel interessante spelers aangeboden"

16-12-2014 23:38
1

Adriano Galliani, de algemeen directeur van AC Milan, heeft de eigen achterban verzocht om geduldig te blijven. Door de wisselvallige eerste seizoenshelft is de roep om nieuwe spelers groot.

"Ik spendeer meer dan de helft van de dag aan gesprekken met spelers", reageerde Galliani via het tv-kanaal van de Italiaanse topclub. "Op dit moment is het onmogelijk om te voorspellen wie er vertrekt en wie er komt, maar dat wist ik begin september vlak voor de transferdeadline ook niet. We hebben een brede selectie, al weet je nooit wat er nog gaat gebeuren."

"Om een voorbeeld te noemen: Keisuke Honda gaat binnenkort naar de Azië Cup en we zien hem in januari niet terug indien Japan goed presteert. En dat terwijl januari een belangrijke periode is, omdat we dan ook twee keer spelen in de Coppa Italia. Er kan iets gebeuren, er kan ook niets gebeuren. Dat is dus afwachten", aldus de beleidsbepaler van AC Milan.

Galliani (70) erkent dat er op de achtergrond veel speelt. "We krijgen een hoop aanbiedingen en krijgen ook veel interessante spelers voorgeschoteld, maar we hebben er ook al veel. Dat vergt dus tijd."