Transfer pakt goed uit: Het verschil tussen Cillessen en Vermeer is minimaal
"Een lastige keuze is het zeker"

Transfer pakt goed uit: "Het verschil tussen Cillessen en Vermeer is minimaal"

17-12-2014 08:37
10

Een klein halfjaar na de pikante overstap van Kenneth Vermeer kan wel worden gesteld dat de transfer goed heeft uitgepakt. Voor de doelman zelf, maar ook voor Feyenoord. Stanley Menzo ziet ook dat de goalie een enorme aanwinst is.

Vermeer is in korte tijd uitgegroeid tot één van de helden van het Legioen. "Kenneth heeft een enorme bijdrage geleverd aan het spel van Feyenoord", zegt Menzo in gesprek met Voetbal International. "Niet alleen met goede reddingen, maar ook door zijn rust en dat geeft natuurlijk weer rust aan de verdedigers. Zijn komst heeft Feyenoord zeker sterker gemaakt."

"Hij zit ook dicht tegen Oranje aan", vervolgt Menzo. "Tenminste, het verschil tussen Jasper Cillessen en Vermeer is minimaal. Ik zou in elk geval een van die twee kiezen. En wie dat moet zijn, laat ik lekker aan de bondscoach. Maar een lastige keuze is het zeker." Of Feyenoord woensdag van PSV gaat winnen, durft de ex-goalie ook niet te zeggen. "Maar Feyenoord is in korte tijd een goed voetballende ploeg geworden en in mijn ogen ook zeker een kampioenskandidaat. Het is een jong team, dat alleen nog maar beter kan worden."