Geïrriteerde Van der Vaart hekelt verslaggever: Wat is er met jou aan de hand?
HSV-captain reageert geprikkeld na dure nederlaag tegen VfB Stuttgart

Geïrriteerde Van der Vaart hekelt verslaggever: "Wat is er met jou aan de hand?"

17-12-2014 11:45
1

Rafael van der Vaart reageerde dinsdag na afloop van de verloren wedstrijd tegen VfB Stuttgart geprikkeld. De aanvoerder van Hamburger SV was niet blij met de vragen die Sky-verslaggever Rolf Fuhrmann aan hem stelde.

Een te korte pass van Van der Vaart leidde het enige doelpunt van de wedstrijd in. "We zijn begonnen zoals we moesten begonnen. Daarna gaven we veel verkeerde passes, krijgen we een tegendoelpunt en breken we. Dat mag niet gebeuren", citeert De Telegraaf een toen nog redelijk kalme Van der Vaart. Het tiental van trainer Huub Stevens werd door een verkeerde pass van de Nederlander in het zadel geholpen.

"Bij het tegendoelpunt wilde ik de bal diep spelen, maar de pass was net te kort. Dat gebeurt wel eens. Het was een slechte dag voor ons, maar tegen Schalke moeten we er weer staan. Elke dag is anders", gaat de Oranje-international verder. Fuhrmann vervolgde het vraaggesprek en legde Van der Vaart het vuur aan de schenen met betrekking tot een hard duel met tegenstander Georg Niedermeier.

Die vraag was tegen het zere been van Van der Vaart. "Wat is er met jou aan de hand? Heb je slecht geslapen? Wat zijn dat voor komische vragen? Ok, het was een overtreding, maar moet ik daar rood voor krijgen? Waarom stel je mij zulke vragen?", antwoordde Van der Vaart geprikkeld.