Koemans aanvoerder gefrustreerd na blamage: 'Ik ben boos, we hebben het verknald'
Vijfde nederlaag op rij voor Koeman

Koemans aanvoerder gefrustreerd na blamage: 'Ik ben boos, we hebben het verknald'

17-12-2014 14:54

Southampton blameerde zich dinsdagavond in de League Cup en verloor van derdeklasser Sheffield United (1-0). Verdediger Jose Fonte schaamt zich voor de wanprestatie en biedt zijn excuses aan.

Het was al weer de vijfde nederlaag op rij voor Ronald Koeman en zijn team. Aanvoerder Fonte sprak na afloop klare taal tegen het YouTube-kanaal van Southampton. "Dit was niet acceptabel. Ik wil als eerste mijn excuses aan de fans aanbieden, zij verdienen dit niet. Zo zijn wij niet", aldus de Portugees. "Ik ben uiteraard teleurgesteld en boos, omdat we een mooie kans hadden om verder te gaan in het toernooi en iets speciaals te doen. We hebben het gewoon verknald."

Fonte wil niet verzandden in negativisme en hoopt dat zijn ploeg de draad snel kan oppakken en weer gaat winnen in de Premier League. "Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen en zich niet verstoppen. We zullen harder werken om te zorgen dat dit nooit weer gebeurt. We hebben nog een lang seizoen voor ons." Hij zag dat Sheffield dinsdagavond meer de wil had om te winnen. "Wij creëerden niet voldoende kansen, want we wilden niet graag genoeg. Ik feliciteer ze, maar wij hadden een mooie kans om verder te gaan en het is frustrerend dat we die hebben weggegooid."