Boëtius zadelt Feyenoord enkele uren voor topper tegen PSV op met probleem
Veel gegadigden voor 'Toornstra-rol'

Boëtius zadelt Feyenoord enkele uren voor topper tegen PSV op met probleem

17-12-2014 18:21
28

Fred Rutten heeft enkele uren voor de aftrap van de inhaalwedstrijd tussen PSV en Feyenoord een probleem. Na Jens Toornstra is ook zijn vervanger Jean-Paul Boëtius afgehaakt.

Boëtius is ziek en is dus niet inzetbaar, woensdagavond in het Philips Stadion. De aanvaller zou Toornstra vervangen aan de rechterkant van de aanval, maar is niet fit genoeg om te spelen en zit ook niet op de bank.

Wedden

Meer odds

Volgens RTV Rijnmond moet Rick Karsdorp de leegte in de Feyenoord-aanval opvullen. Ook Bilal Basicikoglu is een optie, terwijl Tonny Vilhena of Karim El Ahmadi voor de 'Toornstra-rol' in aanmerking komen. Eén van hen moet met Colin Kazim-Richards en Elvis Manu voor de doelpunten zorgen in Eindhoven. Ruben Schaken en Wesley Verhoek zitten niet bij de selectie.

De topper tussen PSV en Feyenoord, die om 20:45 uur begint, zou aanvankelijk begin december worden gespeeld, maar werd door noodweer in Portugal en vervoersproblemen uitgesteld naar 17 december. Rutten kon tot afgelopen zondag nog wel over Toornstra en Boëtius beschikken.