Oranje-international loyaal: Er hebben wel enkele clubs een bod neergelegd
"Afgelopen zomer waren wel enkele clubs geïnteresseerd"

Oranje-international loyaal: "Er hebben wel enkele clubs een bod neergelegd"

17-12-2014 18:31
2

De overstap van Jeremain Lens naar Oekraïne deed anderhalf jaar geleden heel wat wenkbrauwen fronsen. Bij Dinamo Kiev heeft hij echter niet slecht naar zijn zin.

Naast het geld heeft Lens ook sportief weinig te klagen. De 29-voudig international van Oranje is een vaste waarde en pikt regelmatig zijn doelpunten mee bij Dinamo Kiev, dat aan kop gaat in Oekraïne. Het leverde Lens al de nodige interesse op.

"Afgelopen zomer waren wel enkele clubs geïnteresseerd", vertelt de oud-speler van AZ en PSV aan Voetbal International. "Die hadden zelfs een bod neergelegd bij Dinamo Kiev. Het lastige was dat een transfer niet alleen afhing van wat ikzelf wilde, er waren meerdere partijen."

Lens vertrekt niet zomaar uit de hoofdstad. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt ooit in Engeland te willen te spelen. Maar mijn vierjarige contract met Dinamo heb ik met mijn volle verstand getekend. Vanwege het WK keerde ik pas drie weken voor de transferdeadline terug bij de club. Toen vond ik het niet fair om het allerlaatste moment te vertrekken."