'Gekkenhuis' in zinderende topper: Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken
"Dat was óók ongelooflijk"

'Gekkenhuis' in zinderende topper: "Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken"

17-12-2014 23:16
6

Luuk de Jong had het even niet meer, toen Memphis Depay in de blessuretijd de 4-3 maakte in de sensationele topper tegen Feyenoord. PSV is door de zege winterkampioen.

De Jong tekende voor een hattrick in Eindhoven, maar dat leek niet genoeg voor een driepunter tegen de Rotterdammers. Depay kroonde zich uiteindelijk tot matchwinner. "Lekker, heerlijk. Een ongelofelijke wedstrijd", stamelde de PSV-spits tegenover FOX Sports.

"Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken toen de 4-3 viel. Ik geloof dat ik naar de bank ben gelopen. Het was een gekkenhuis."

Feyenoord kwam één minuut voor het verstrijken van de reguliere speeltijd op gelijke hoogte. De Jong: "Dat was óók ongelooflijk. Dan kom je zo lekker terug en geef je het weer uit handen. Toen Memphis scoorde werd iedereen helemaal gek, de bank, de supporters... Dit is zo'n lekkere overwinning."

Van een beslissing in de Eredivisie wilde De Jong niets weten. "Er is nog niks gespeeld. Als we zaterdag (tegen Go Ahead Eagles, red.) niet winnen, dan was dit ook allemaal voor niks."