Wijnaldum nam al genoegen met punt: Moeilijk om tegen hem te spelen
PSV-aanvoerder in zijn nopjes met zege in absurde topper

Wijnaldum nam al genoegen met punt: "Moeilijk om tegen hem te spelen"

17-12-2014 23:34
5

Georginio Wijnaldum nam in de negentigste minuut van de absurde topper tussen PSV en Feyenoord al genoegen met een punt. Tot zijn verrassing maakte zijn ploeg alsnog de 4-3.

Wijnaldum, die een aantal goede kansen om zeep hielp woensdagavond, dacht dat het klaar was na de gelijkmaker van Colin Kazim-Richards. "Het is moeilijk om tegen hem te spelen, omdat hij vrij sterk is. Toen hij die 3-3 maakte dacht ik dat het gedaan was", vertelde aanvoerder van PSV na afloop aan FOX Sports.

"Ik vond het heel jammer natuurlijk, omdat we de tweede helft goed speelden. Wij hadden het meest recht op de overwinning, maar toen kregen we 'm in de laatste minuut nog tegen. Toen keek ik naar de klok en zag ik vier minuten blessuretijd staan. Gelukkig gebeurde het."

"We hebben al vaker aangetoond dat we achterstanden om kunnen buigen in een voorsprong. We hebben altijd vertrouwen. Het was na de gelijkmaker van Feyenoord hopen op de jongens voorin en dat gebeurde. Het is een kracht, we hebben het weer geflikt. Vorig seizoen viel het als een kaartenhuis in elkaar als we achter kwamen. Daar hebben we van geleerd."