We hebben weer laten zien dat Feyenoord mee kan in de top van Nederland
"Het is heel jammer dat we daar op dit moment niets voor kopen"

"We hebben weer laten zien dat Feyenoord mee kan in de top van Nederland"

18-12-2014 07:27
7

Feyenoord had het duel met PSV in handen, raakte de controle kwijt, maar leek vervolgens toch met een punt in de zak naar Rotterdam te kunnen vertrekken. Memphis Depay besliste echter anders en dat zorgde voor enorme teleurstelling.

"Als je kort voor tijd op gelijke hoogte komt, is het zaak om een punt te koesteren, zeker uit tegen PSV", zei El Ahmadi, die zelf voor de mooie 1-2 had gezorgd. "In die fase voelden we aan dat we hier konden winnen. Via Khalid Boulahrouz hadden we zelfs op 0-2 kunnen komen. Na rust drongen zij aan en werd het voor ons moeilijker, alleen was het niet zo dat we werden weggespeeld. Het is een grote domper dat we de wedstrijd op deze manier hebben verloren."

Net als Jordy Clasie was El Ahmadi boos over de manier waarop Feyenoord het gelijkspel nog weggaf. Het verschil met PSV bedraagt daardoor twaalf punten, toch ziet de middenvelder ook alweer positieve punten. "In mijn ogen hebben we vandaag andermaal laten zien dat we mee kunnen in de top van Nederland. Het is heel jammer dat we daar op dit moment niets voor kopen en dat onze achterstand nu weer groter is geworden, alleen kunnen we daar niets meer aan veranderen. We moeten verder en zondag reageren", besluit hij op de clubsite.