Feyenoord houdt titelhoop: 'PSV moet vijf keer verliezen, dat kan'
Rotterdammers twaalf punten achter PSV

Feyenoord houdt titelhoop: 'PSV moet vijf keer verliezen, dat kan'

18-12-2014 10:55
20

Lex Immers stond woensdag teleurgesteld de pers te woord na PSV-Feyenoord (4-3). De middenvelder zag dat zijn ploeg een uitstekende kans op een goed resultaat had laten liggen.

In de blessuretijd gaf Feyenoord een punt uit handen. In de kleedkamer was het daardoor stil na afloop. Maar Immers niet. "Wat ik dan zeg? Wat gezegd moet worden. Dat er veel dingen fout gaan. Ik denk dat iedereen die verstand van het spelletje heeft weet dat als je 3-3 maakt, je niet mag verliezen", aldus Immers tegen FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Immers zelf kreeg in de tweede helft nog een uitstekende kans op een doelpunt, maar hij treuzelde alleen voor Jeroen Zoet te lang. "Ik wist niet wie er achter me zaten, ik dacht Hendrix. Ik nam de bal niet goed mee, die daardoor bleef hangen. Het duurde te lang."

Hoewel Feyenoord veerkracht toonde in Eindhoven, was het niet genoeg voor een goed resultaat. "Ik denk dat wij een hele hoop hebben geleerd in de Europa League, maar nog niet voldoende volgens mij", is de harde conclusie van Immers, die met Feyenoord twaalf punten achter staat op koploper PSV. "PSV moet vijf keer verliezen en wij moeten alles winnen. Of dat kan? Alles kan. Tuurlijk."

"Je kunt de Eredivisie niet vergelijken met de Jupiler League, maar ik heb dat soort dingen vaker gezien, dat ploegen in de winterstop veertien, vijftien punten voor stonden en uiteindelijk geen kampioen werden. Je hebt PSV, maar je moet ook nog altijd rekening houden met de ploegen die bij je staan", aldus Immers, doelend op Ajax, PEC Zwolle, AZ en FC Twente.