'Zorgenkind' smet op voetbalfeest: Net een woestijn in Dubai met al dat zand
Wilkshire: "Er ligt hier alleen geen veld zoals we bij Feyenoord gewend zijn"

'Zorgenkind' smet op voetbalfeest: "Net een woestijn in Dubai met al dat zand"

18-12-2014 15:00
7

Het veld van PSV blijft een zorgenkindje. De Eindhovenaren vervingen onlangs de oude grasmat voor een fonkelnieuw exemplaar, maar het drukke schema van PSV heeft ervoor gezorgd dat de staat waarin de nieuwe mat verkeert allerminst optimaal is.

Ook woensdag tijdens de topper tussen PSV en Feyenoord was het glibberen en glijden geblazen in het Philips Stadion. Feyenoord-speler Luke Wilkshire baalde stevig van in de eerste plaats de nederlaag in Eindhoven (4-3) en in de tweede plaats het spekgladde PSV-veld. "Het is heel teleurstellend. Het was een goede en zware wedstrijd, dan is het erg zuur dat we het aan het einde weggeven", zegt Wilkshire in gesprek met NU.nl, die Memphis Depay in blessuretijd zag scoren.

"We hadden vlak daarvoor zelf een corner. Dan missen we misschien wat ervaring om zoiets niet te laten gebeuren. We waren nog zo trots op het lage aantal tegendoelpunten en nu incasseren we er vier. Het was een geweldige wedstrijd voor de supporters met twee teams die wilden winnen. Er ligt hier alleen geen veld zoals we bij Feyenoord gewend zijn. Dit was net een woestijn in Dubai met al dat zand, al is het natuurlijk voor beide ploegen niet prettig", aldus de Australiër.