Het NK FIFA 15 nadert zijn apotheose: de spanning stijgt!

Het NK FIFA 15 nadert zijn apotheose: de spanning stijgt!

18-12-2014 15:25

Het door VoetbalPrimeur georganiseerde NK FIFA 15 is in volle gang! Inmiddels zijn er nog maar zestien deelnemers per console over. Zij strijden om een prijs die iedere voetballiefhebber graag zou winnen: een voetbalreis naar FC Barcelona-Atlético Madrid!

Begin november is er begonnen met in totaal 1500 deelnemers. Ruim anderhalve maand later zijn er nog maar 64 spelers over. Eeuwige glorie lonkt! Op 27 december is immers de grote finale van het NK FIFA 15 waarbij je een door VoetbalTravel.nl aangeboden reis naar FC Barcelona – Atlético Madrid kan winnen (ter waarde van 1250 euro!).

Winnen van vrienden is leuk, maar je FIFA-skills verzilveren in een veld met geweldige deelnemers is nóg leuker. De spanning neemt daarom per ronde toe. Hoe legendarisch is het als jij je de FIFA 15-kampioen van Nederland kan noemen?

Omdat er al flink wat speelronden afgewerkt zijn, beginnen zich een aantal favorieten aan te dienen. Zo wist Feyenoordfan2000 al een medefavoriet te verslaan. Ook Tanongo gaat als een speer. Hij presteerde het om de hoog ingeschatte KoenWeijland uit te schakelen, wat voor complimenten op Twitter zorgde. Hou Tanongo daarom in de gaten!

Maar er zijn er meer! Op de Facebook-pagina van het NK FIFA 15 wordt LazyShadowDX getipt als grote kanshebber. Hij versloeg medefavoriet AFCAMarvin.

Volg alles rond het NK FIFA 15 op de speciale toernooipagina op VoetbalPrimeur!