Soap rond Rusnák krijgt nieuwe, vreemde wending door verbaasde Friezen
Heerenveen heeft donderdagavond nog contact met City

Soap rond Rusnák krijgt nieuwe, vreemde wending door verbaasde Friezen

18-12-2014 17:49
8

FC Groningen maakte donderdagmiddag vol trots de komst van Albert Rusnák wereldkundig, tot verbazing van sc Heerenveen. De Friezen hebben de hoop op de veelbesproken huurling van SC Cambuur nog niet opgegeven.

Groningen en Heerenveen streden om de handtekening van Rusnák, wiens huurcontract bij Cambuur op 31 december afloopt. Manchester City, de broodheer van de Slowaak, bereikte als eerste een akkoord met de Groningers. Heerenveen denkt daar echter anders over, meldt Voetbal International.

Wedden

Meer odds

De Friezen hebben later op de donderdag nog contact met Manchester City. In dat gesprek hoopt de club de laatste stand van zaken te horen. Heerenveen is ervan overtuigd nog steeds in de race te zijn voor Rusnák. Ook Cambuur hoorde nog niets officieels uit Engeland.

De toekomst van Rusnák begint met de nieuwe wending op een ware soap te lijken. De laatste weken waren AZ, FC Utrecht en FC Twente in de race voor de Slowaak, maar Groningen kwam als winnaar uit de bus. Heerenveen mengde zich op het laatste moment in de strijd. In het weekend riep Henk de Jong, trainer van Cambuur, al dat de ontkennende Rusnák naar Groningen zou verkassen. Die club bevestigde donderdag zijn komst.