Duitse interesse voor Vitesse-brein: 'M'n zaakwaarnemer moet alles afhandelen'
Vitesse-smaakmaker laat zich niet afleiden door Duitse interesse

Duitse interesse voor Vitesse-brein: 'M'n zaakwaarnemer moet alles afhandelen'

18-12-2014 23:50

Met een 0-4 overwinning op Ajax heeft Vitesse zich donderdagavond gekwalificeerd voor de kwartfinales van de KNVB Beker. Middenvelder Marko Vejinovic zag de Arnhemmers, die in competitieverband moeilijk winnen, een volwassen indruk maken.

"Ik ben trots op mijn team", oordeelde de dolgelukkige Vejinovic tegenover Voetbal International. "We waren zo ongelofelijk scherp. We hadden Ajax goed geanalyseerd, wisten waar de zwaktes lagen. Het pakte geweldig uit. We waren heer en meester. We hebben dit voetbal vaker laten zien alleen nu maken we het ook af. Dit was het totaalpakket. We waren agressief, scherp én hebben de kansen afgemaakt. Een heerlijke avond."

In de Eredivisie staat Vitesse, dat afgelopen weekend opnieuw niet wist te winnen, slechts twaalfde. De geboren Amsterdammer durft niet te zeggen of het lek nu boven is. "Laten we hier in ieder geval op voortborduren. Zondag moeten we het laatste duel voor de winter ook winnen. Dit geeft zoveel zelfvertrouwen."

Duitse interesse
Volgens het Duitse Kicker staat Vejinovic in de belangstelling van de Duitse Bundesliga-club Hertha BSC. Voor de hoofdrolspeler in kwestie is dat een nieuw verhaal. "Ik weet van niks. Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat hij alles moet afhandelen totdat iets concreet wordt. Ik heb nog niks gehoord."