Ebecilio door het stof: Geen enkele winnaar die zich braaf in de hoek laat zetten
Twente-middenvelder erkent fout gemaakt te hebben

Ebecilio door het stof: "Geen enkele winnaar die zich braaf in de hoek laat zetten"

19-12-2014 07:08
3

Kyle Ebecilio heeft zijn excuus aan de technische staf en de spelers van FC Twente aangeboden. De middenvelder reageerde woensdag in de ogen van trainer Alfred Schreuder onprofessioneel op het bericht dat hij op de bank zou moeten zitten tegen De Graafschap (2-4).

Ebecilio werd vervolgens buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het bekerduel en zal zondag eveneens niet bij de selectie zitten als FC Twente het in eigen huis opneemt tegen Willem II. Volgens de zaakwaarnemer van Ebecilio beseft de speler inmiddels dat hij zich niet goed heeft gedragen ten opzichte van de trainer en de rest van de groep. Ebecilio heeft al enige tijd te maken met een vormdip en dat kwam hem tegen De Graafschap duur te staan.

"Het mag geen excuus zijn, maar ik ken geen enkele winnaar die zich braaf in de hoek laat zetten. Kyle heeft ook bij tegenslagen karakter getoond. Maar vervolgens kom je in een vormdip en vallen de resultaten zwaar tegen. Dan ben je echt teleurgesteld als je hoort dat je ernaast staat", vertelt zaakwaarnemer Edson Pina Silva tegenover het Algemeen Dagblad. Zondag staat het laatste duel in 2014 op het programma voor FC Twente.