Barça en Real halen rivaliteit uit de mottenballen met strijd om 'nieuwe Neymar'
Gabigol en Malcolm op verlanglijst

Barça en Real halen rivaliteit uit de mottenballen met strijd om 'nieuwe Neymar'

19-12-2014 12:42
2

FC Barcelona is van plan het Braziliaanse contingent in Camp Nou uit te breiden. Het wemelt van de talenten in Brazilië en de scouts van de grootmacht hebben een positief rapport opgesteld over twee van hen.

Barça heeft zijn oog laten vallen op de achttienjarige Gabriel Barbosa Almeida Santos Silva, ook wel Gabigol genoemd, en de zeventienjarige Malcolm da Silva. Dat bericht Sport vrijdag. De twee supertalenten uit Brazilië staan in de rapporten van de scouts aangemerkt als twee 'nieuwe Neymars'. De Catalaanse club heeft een eerste optie op de door Europese clubs begeerde Gabriel, terwijl een bod op Malcolm dichtbij is.

Barcelona hoopt op een ‘Neymar-scenario’. De Braziliaan maakte anderhalf jaar geleden de overstap naar Camp Nou en is vooral dit seizoen uitstekend op dreef aan de zijde van Lionel Messi en Luis Suarez. Barça betaalde Santos ruim zeven miljoen euro om als eerste over de toekomst van de talenten te beslissen. Gabriel en Malcolm staan ook op het verlanglijstje van Real Madrid.