Drama NAC eist nog geen nieuwe slachtoffers: Dat had niet het gewenste effect
"Dat hebben we eerder in het seizoen al gedaan"

Drama NAC eist nog geen nieuwe slachtoffers: "Dat had niet het gewenste effect"

19-12-2014 13:42

NAC Breda is in mineur. Dat stelt Justin Goetzee, algemeen directeur van de Brabanders, vast. NAC kreeg donderdagavond alle hoeken van het veld te zien door Excelsior.

Op Woudestein ging de ploeg van Eric Hellemons (foto) met liefst 6-0 onderuit, waardoor het bekeravontuur voorbij is. In Breda hangt een mineurstemming, nog erger dan voorheen. Goetzee ziet in dat er iets moet veranderen: "In het elftal, de speelwijze en wie je opstelt in het elftal. Dan hoop je een vonkje te raken en dat de juiste samenstelling tot stand komt", zegt hij tegen de NOS.

Ondanks de dramatische resultaten van NAC krijgt Hellemons, die eerder het stokje overnam van Nebojsa Gudelj, het vertrouwen. Goetzee gelooft in een ommekeer. "Dat is het geluk van voetbal, het kan zomaar veranderen."

Een trainerswissel zit niet in het vat. "Dat hebben we eerder in het seizoen al gedaan en dat had niet het gewenste effect. De positie van Hellemons staat op dit moment niet ter discussie. Hij is nog strijdbaar. Hij geeft nog duidelijk signalen af dat hij het kan doen met deze groep."