Klaassen ziet opvolger al klaarstaan: Dan zal hij zeker een bedreiging worden, ja
"Ik zit liever thuis met Kerst, maar in de Premier League heb je daar niets over te zeggen"

Klaassen ziet opvolger al klaarstaan: "Dan zal hij zeker een bedreiging worden, ja"

19-12-2014 16:15
4

Davy Klaassen is dit seizoen één van de beste, zo niet de beste speler bij Ajax. Er wordt van de middenvelder verwacht dat hij de kar trekt en dat doet hij dan ook. Klaassen overtuigt bijna wekelijks en op die manier kan belangstelling niet uitblijven.

Fans hoeven er echter nog niet voor te vrezen dat Klaassen snel is vertrokken. "Er is naast Ajax eigenlijk niet echt een club waar ik ooit van heb gedroomd", zei de middenvelder tijdens Ajax Hangout. "De Engelse competitie is leuk om naar te kijken, maar ik heb naast Ajax geen club waar ik een speciaal gevoel bij heb."

Van een snelle transfer zal het echter niet komen, ook omdat de Premier League ook nadelen met zich meebrengt. "Ik zit liever thuis met Kerst, maar in de Premier League heb je daar niets over te zeggen. Ik ga nu met Kerst lekker naar de familie en de schoonfamilie, Oud en Nieuw vier ik bij vrienden."

Uiteindelijk zal Klaassen de stap weleens gaan maken, maar dat hoeft niet voor problemen te zorgen. Met de zeventienjarige Donny van de Beek zou zijn opvolger zelfs al klaar kunnen staan. "Als Donny heel goed wordt, dan zal hij zeker een bedreiging worden, ja", knipoogt Klaassen, geciteerd door Ajax Showtime.