Mourinho kreeg bijna hartaanval van oud-Ajacied: Ik kon het niet geloven
"Hij maakte een geweldige goal, maar het was een overtreding"

Mourinho kreeg bijna hartaanval van oud-Ajacied: "Ik kon het niet geloven"

19-12-2014 16:50
1

José Mourinho zit normaal gesproken met een rustig gevoel op de bank, maar in 2010 legde hij naar eigen zeggen bijna het loodje. Bojan Krkic was daar voor verantwoordelijk.

Mourinho won in 2010 de Champions League met Internazionale en op weg naar de finale werd het onverslaanbaar geachte FC Barcelona geklopt. Bojan bracht daar bijna nog verandering in namens Barça, maar zijn doelpunt werd afgekeurd na een handsbal.

Mourinho werd daar vrijdag fijntjes aan herinnerd, in de aanloop naar de competitiewedstrijd van Chelsea tegen Stoke City, de huidige club van de Spanjaard. "Bojan is de enige speler die mij ooit bijna een hartaanval bezorgde. Hij maakte een geweldige goal, maar het was een overtreding! Ik keek naar links en kon mijn ogen bijna niet geloven. Wat een geluk."

Bojan speelt inmiddels zijn wedstrijden voor Stoke en is vooral de laatste weken op dreef, nadat periodes bij AC Milan, AS Roma en Ajax op niets uitliepen. "Bojan is een zeer gevaarlijke spelers, die zich goed aanpast aan het leven in de Premier League. Hij doet het goed."