Twee Eredivisie-clubs afgewezen: Dan wordt de belangstelling alleen maar groter
"Als ik nu al de stap naar de Eredivisie maak zal dat een stuk lastiger zijn"

Twee Eredivisie-clubs afgewezen: "Dan wordt de belangstelling alleen maar groter"

20-12-2014 10:31

Cas Peters is dit seizoen enorm op dreef in de Jupiler League. De spits van FC Emmen maakte al vijftien doelpunten en heeft daarmee de belangstelling gewekt van een aantal clubs uit de Eredivisie. De kans op een winterse transfer is desalniettemin klein.

Peters was ook vrijdag tegen RKC Waalwijk (5-3) weer goed voor een treffer, waardoor hij de bovenste positie van de topscorerslijst inneemt. Excelsior en SC Cambuur hopen de spits in de winterstop naar de Eredivisie te halen, maar het ziet er niet naar uit dat zij daarin slagen.

"Ik blijf gewoon bij FC Emmen", zei Peters na het laatste duel van 2014. Helemaal zeker is de aanvaller echter ook niet. "Zeg nooit nooit. Maar ik voel me hier hartstikke goed. Het belangrijkste is dat ik veel speel en dat doe ik hier. Als ik nu al de stap naar de Eredivisie maak zal dat een stuk lastiger zijn."

Trainer Joop Gall liet eerder al weten dat hij verwacht dat de topschutter bij Emmen blijft. Collega-aanvaller Roland Bergkamp is het daarmee eens. "Hij moet gewoon hier blijven. Ik weet zeker dat we met dit team iets moois kunnen gaan neerzetten en dan wordt de belangstelling alleen maar groter", aldus Bergkamp tegen RTV Drenthe.