'PSV zit nog maanden met probleemkind opgescheept en ontvangt miniem bedrag'
Koch wacht nog op debuut

'PSV zit nog maanden met probleemkind opgescheept en ontvangt miniem bedrag'

20-12-2014 12:02
2

Het heeft er alle schijn van dat PSV nog maanden met Zakaria Bakkali zit opgescheept. Volgens het Eindhovens Dagblad is de kans op een winterse transfer van het probleemkind minimaal. 

Voor Bakkali is geen toekomst meer in Eindhoven, toch rekent PSV er niet op dat de aanvaller in de winterstop vertrekt. Het talent kampt nog met een blessure en is naar verwachting op z'n vroegst aan het einde van januari pas weer inzetbaar. 

De eredivisionist denkt daarom niet dat Bakkali snel is verdwenen, of er moet nog een verrassing plaatsvinden. Gebeurt dat niet, dan vertrekt de Belg in juni transfervrij. Voor PSV zit er in dat geval niets meer in dan een opleidings- en solidariteitsvergoeding van naar verwachting zo'n 300.000 euro. 

De achttienjarige Bakkali, die zich deze week weer in Eindhoven heeft gemeld, werd afgelopen maand nog in verband gebracht met Stoke City. PSV weet daar echter niets van.

Koch
PSV wil deze winter wellicht toch één speler laten vertrekken. Als een Eredivisie-club belangstelling heeft, is de Brabantse club bereid om mee te denken over een verhuur van Menno Koch. De twintigjarige verdediger wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht.